Özgüven Bilişim

Sancaktepe Bilgisayar Servisi Hizmetinizde

Sancaktepe Bilgisayar Servisi

Özgüven Bilişim Sancaktepe Bilgisayar Servisi

SANCAKTEPE BİLGİSAYAR SERVİSİ

Özgüven Bilişim ilk şubemiz olan Çekmeköy Bilgisayar Servisi hizmetini bölgesel anlamda genişletip Sancaktepe Bilgisayar Servisi hizmetini yerinde sunmaktadır.

Özgüven Bilişim bölgesel çalışma prensibinden hareketle yola çıkarak Sancaktepede Bilgisayar Servisi hizmeti vermektedir. Gün geçtikçe büyüyen kadromuz ve dürüst iş ilkemize dayanarak artmakta olan müşteri portföyümüze en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktan onur duyuyoruz. Her yaptığımız iş bizim için yeni referans kaynağı demektir. Sancaktepe Bilgisayar Servisi denildiğinde gururla öne çıkabilmek için en iyi ve uygun fiyatlı servis hizmeti vermekteyiz. Konusunda uzmanlaşmış personelimiz ile gelişen teknolojiye ve yeni sorunlara çözüm bulmak için sürekli güncel bir şekilde hazır bulunmaktayız. Sancaktepe Bilgisayar Servisi hizmeti veren Özgüven Bilişim ayrıca Sancaktepede Web Tasarım hizmeti de vermektedir. Bunun yanında Sancaktepe bölgesinde kurumsal firmalara Bakım Anlaşması yaparak düzenli olarak bakım yedekleme ve arıza giderme işlemlerini yapmaktadır. Sancaktepe Laptop Tamiri dediğinizde marka gözetmeksizin hizmet vermekteyiz.

Emek Mahallesi Bilgisayar Servisi hizmeti ile o bölgedeki firmaların taleblerini kısa sürede karşılamaktayız. Emek Mahallesi Bilgisayar Servisi denildiğinde Özgüven Bilişim akla gelir.

Meclis Mahallesi Bilgisayar Servisi hizmeti ile o bölgedeki firmaların taleblerini kısa sürede karşılamaktayız. Meclis Mahallesi Bilgisayar Servisi denildiğinde Özgüven Bilişim akla gelir.

Yenidoğan Bilgisayar Servisi hizmeti ile o bölgedeki firmaların taleblerini kısa sürede karşılamaktayız. Yenidoğan Bilgisayar Servisi denildiğinde Özgüven Bilişim akla gelir.

Esenkent Mahallesi Bilgisayar Servisi hizmeti ile o bölgedeki firmaların taleblerini kısa sürede karşılamaktayız. Esenkent Mahallesi Bilgisayar Servisi denildiğinde Özgüven Bilişim akla gelir.

Samandıra Bilgisayar Servisi hizmeti ile o bölgedeki firmaların taleblerini kısa sürede karşılamaktayız. Samandıra Bilgisayar Servisi denildiğinde Özgüven Bilişim akla gelir.

Sancaktepede Hizmet Verdiğimiz Mahalleler ;

Verdiğimiz hizmetler bunlarla sınırlı değildir.

Özgüven Bilişim Sancaktepe Bilgisayar Servisi

Güvenlik ve Kamera Sistemleri

Güvenlik kamerası sistemleri; kayıt cihazı, kamera ve ekipmanlardan oluşturmaktadır. Güvenlik kamerası sistemlerinde ihtiyacınıza uygun sistemin belirlenmesi önem taşımaktadır. İleride eklenebilecek ilave kamera olması durumunda kayıt cihazının ve adaptörün buna göre seçilmesi gerekiyor.

Sekiz kameralı bir sistem bağlatacağınızı varsayalım; sistem sekiz kanallı kayıt cihazına konfigüre edilirse ileride ilave etmek isteyeceğiniz kamerayı takamayacaksınız. Çünkü sekiz kanalın hepsi sekiz kamera ile kullanılmıştı. İlave edilecek dokuzuncu kameraya yer olmayacaktır. Onaltılı kayıt cihazı aldığınızı varsayarsak sekiz kanalına kamera bağlayacaksınız. Geriye sekiz kanal boşta olmuş olacak. İleride sekiz kamera daha ilave edebileceksiniz.

Mevcut kameralarınızın bakım, yedekleme ve arıza tespiti işlemlerini yapmaktayız. Tesip edilen arızaların en uygun ve maliyetsiz çözüme kavuşturulması noktasında gerekli görülen tavsiyeler yapılır. Müşterinin tercihine göre mutabık kalınan çözüm yolu uygulanır.